- Αθήνα⬤
- Sharon Glamour
Sharon Glamour
Συνοδεία Αθήνα
- Δημιουργ.:07-10-2024
- Τροποποί.:29-04-2025
- Προβολές:8115
- Αυτο το μηνα:764
Γυναίκες συνοδοί Sharon Glamour (26) Αθήνα
Glamour Escorts
Send message
Αναφορά ψεύτικου
Σύνδεση
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον/την GlamourEscorts
Βιο
- Τοποθεσία:Ελλάδα, Αθήνα
- Φύλο:Γυναίκα
- Ηλικία:26
- Σεξ. προσανατ.:Ετεροφυλόφιλος
- Μάτια:Καστανοπράσινα
- Μαλλιά:Μαύρη
- Βυζιά:CSilicone
- Ηβικό τρίχωμα:Ξυρισμένο εντελώς
- Incall:Δωμάτιο Ξενοδοχείου
- Outcall:Ξενοδοχείο και επισκέψεις στο σπίτι
- Εθνότητα:Ευρωπαίος (λευκός)
- Εθνικότητα:Ρωσική
- Βάρος:51 kg / 112 lbs
- Υψος:170 cm / 5.6”
- Καπνίζετε:Όχι
- Συνάντηση με:Διαθέσιμο για άνδρες
- Γλώσσες:ΑγγλικάΡωσική
Τιμές
Υπηρεσίες
- Το αιδοίο μου είναι τελείως ξυρισμένο
- Δεν καπνίζω
- Χρυσή βροχή
- γυναικεία εκσπερμάτωση
- Outcall
- Επισκέψεις σε Ξενοδοχείο και στο Σπίτι
- Incall
- Δωμάτιο Ξενοδοχείου
- Εκσπερμάτωση πάνω στο σώμα
- Εκσπερμάτωση στο πρόσωπο
- Εκσπερμάτωση στο στόμα
- Μασάζ προστάτη
Κριτικές (2)
Γράψε κριτικήTelemach
- Φιλί:Με γλώσσα
- Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
- CIM:Όχι
- Σεξ:Ενεργό
- Πρωκτικό:Όχι
- Στήθος:Silicone
- Extra Ball:Πολλαπλές φορές
- Φωτο:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
- Συνάντηση:2025-03-15
- Διάρκεια:1 ώρες
- Πόλη:Αθήνα
- Παρουσιαστικό:8/10
- Υπηρεσίες:9/10
- Επικοινωνία:8/10
Εύκολη και ωραία συνεννόηση με το γραφείο και το ραντεβού έγινε στο ξενοδοχείο όπου μένει στο κέντρο. Πολύ ήρεμο και φιλικό το βλέμμα της παρόλο που έχει προστυχόφατσα, η αντίθεση περίεργη αλλά καθόλου άσχημη. Κάτω από το πρόσωπο ξεχώριζαν οι ενισχυμένες βυζάρες που οπτικά είναι ωραίες αλλά και στην αφή κοντά στο φυσικό. Άρχισε να φαίνεται ότι θα περάσω καλά από την στιγμή που ξεκινήσαμε το σόσιαλ, ευγενική αλλά και σέξι στην επικοινωνία, επαφή με τα μάτια και βλέμμα διαπεραστικό. Ελαφρώς δύσκολη στα φιλιά, δεν τα έδωσε από την αρχή δηλαδή αλλά η συνέχεια είχε ενδιαφέρον. Επικεντρώθηκα στα βυζιά για αρχή και μετά ανάμεσα από τα μπούτια της. Ευωδίαζε το μουνί της και έχει όσο πρέπει ευαισθησία έτσι ώστε να καυλώσει και να ζητήσει την πούτσα με επιμονή. Το τσιμπούκι καλό, έμπειρη σε ότι σχετικό με τεχνική η γκόμενα. Δουλεύει πολύ ωραία την γλώσσα πάνω στο κεφάλι και τα αρχίδια τα περιεργάζεται επίσης με μαστοριά. Κόντεψα να χύσω αλλά τελικά το σεξ συνεχίστηκε. Κάναμε ιεραποστολικό αρκετά ενδιαφέρον και μετά ακόμα πιο ενδιαφέρον πισωκολλητό. Το στήσιμο πολύ καλό, η κωλοτρυπίδα καθαρή και χωρίς τρίχες, το μουνί καλό από αίσθηση. Τζελ έβαλε ελάχιστο και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο. Πάνω στο γαμήσι είναι θορυβώδης με ωραίο τρόπο, έχει σέξι φωνή και δεν ακούγεται ψεύτικη. Από αντοχές όπως και στην εμφάνιση είναι για τσόντα, το έχει να γαμιέται και το γουστάρει. Παρόμοια καλή η συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο, απολαυστική και δοτική μέχρι το τέλος. Σαν επιλογή την βρίσκω πολύ καλή όσον αφορά το σεξ, από εμφάνιση ο βαθμός που βάζω είναι βάση του δικού μου γούστου, την βρήκα το λιγότερο ελκυστική, ειδικά στο σώμα.
penetron
- Φιλί:Με γλώσσα
- Στοματικό:Χωρίς προφυλακτικό
- CIM:Όχι
- Σεξ:Ενεργό
- Πρωκτικό:Όχι
- Στήθος:Silicone
- Extra Ball:Πολλαπλές φορές
- Φωτο:Το 10% έχει καθοριστεί στο Photoshop
- Συνάντηση:2024-10-20
- Διάρκεια:1 ώρες
- Πόλη:Αθήνα
- Παρουσιαστικό:9/10
- Υπηρεσίες:9/10
- Επικοινωνία:9/10
Απο τις φωτογραφιες ειδα το πορνοειδες που ηθελα να σκισω. Εκλεισα για τον χωρο της ραντεβου μιας ωρας. Εξαιρετικη στην υποδοχη αλλα και πολυ ομορφη. Οι φωτογραφιες με μικρη διαφορα απο την πραγματικοτητα, δεκτο και λογικο κατα την γνωμη μου. Αμοιβαιο χαμογελο με την πρωτη ματια, χημεια καλη και διαθεση παρομοια. Αρχισαμε με φιλια και χουφτωματα αλλα η καυλιαρικη διαθεση της υπερνικα καθε τι σχετικο με το gfe. Επιασε δουλεια πιο χαμηλα, της αρεσει πολυ η πιπα και εχει τελειοποιησει την τεχνικη, την κανει βαθια και η αισθηση μεσα στο στομα της ειναι τελεια. Εγω ασχοληθηκα αρχικα με τα βυζια της που ειναι ομορφα και μετα πολυ εκτενως με το μουνι της. Στοιχημα εβαλα με τον εαυτο μου να την κανω να χυσει και τελικα το καταφερα. Απο ολη την φαση μου αρεσε πολυ η εκφραση στο προσωπο της, χυνει σαν κυρια, νιωθεις το νευρο μεσα της. Το πρωτο γαμησι ηταν με doggy. Πολυ ωραιος κωλος, οτι πρεπει να τον βλεπεις να παλλεται οταν την σφυροκοπας στα τεσσερα. Εδειξε οτι της αρεσει η ενταση απο την αρχη και το συνεχισε με τα βογγητα της που λεγανε δωσε κι αλλο συνεχεια. Η αισθηση του μουνιου της πολυ καλη αλλα και τα υγρα της με φτιαξανε ακομα περισσοτερο. Ο δευτερος γυρος λογω κουρασης εγινε απο εκεινη. Εγω ξαπλωσα, μου την πιπωσε πολυ καλα ξανα και μετα με καβαλησε. Εκανε πολυ σεξυ κουνηματα και διαρκως το προσωπο ειχε εκφραση καυλας. Αν και το νομιζα δυσκολο να χυσω δυο φορες τα καταφερε η γκομενα. Θα σας ελεγα να την δοκιμασετε οπωσδηποτε... Αξιζει!


Μόνο ενήλικες!
Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνό και χρησιμοποιεί μία γλώσσα η οποία απευθύνεται σε ενήλικες. Η ιστοσελίδα προορίζεται για ενήλικες που βρίσκονται στη φυσική τους τοποθεσία -απ’ όπου εσείς αποκτάτε πρόσβαση στον ιστότοπο. Με την πρόσβασή σας στον ιστότοπο, δηλώνετε αυτομάτως ότι πληροίτε τα ηλικιακά κριτήρια και συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστοτόπου ενδέχεται να παραβιάζει την εθνική, ομοσπονδιακή ή και διεθνή νομοθεσία. Παρόλο που το Sexjobs.gr δεν αναπτύσσει, ούτε παράγει περιεχόμενο που να συνδέεται με τις διαφημίσεις μας, αυτές οφείλουν να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ηλικίας και περιεχομένου. Το Sexjobs.gr έχει υιοθετήσει μία πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στην παιδική πορνογραφία αλλά και τη διαφήμιση ή χρήση της ιστοσελίδας από πλευράς ανηλίκων.
Δηλώνω επίσης ότι θα καταγγέλλω περιπτώσεις εκμετάλλευσης ανηλίκων και/ή εμπορίας ανθρώπων στις αρμόδιες αρχές.
Δηλώνω επίσης ότι θα καταγγείλω τυχόν υποψίες εκμετάλλευσης ανηλίκων και/ή εμπορίας ανθρώπων στις αρμόδιες αρχές.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας σημαίνει ότι συγκαταθέτετε ως προς τη χρήση των cookies.